ЖРТ Химия-3 [10-класс]
Баасы : 1490 сом
Бул сабак 14 тема, 109 видео лекция жана 62 тест камтыйт.
Курстун толук версиясы 28 күнгө ачылат.
Сабакты бекер көрүү үчүн сайтка ушул жерден катталыңыз. Катталуу
- 1. Жалпы маалымат
- 2. Органикалык химия. Киришүү [1-жума]
-
3. Алкандар жана циклоалкандар [1-жума]
- 3.1 Көмүрсуутектердин классификациясы
- 3.2 Алкандар
- 3.3 Алкандардын скелеттик структурасы - 1
- 3.4 Алкандардын скелеттик структурасы - 2
- 3.5 Структуралык изомерия
- 3.6 Структуралык изомерия - 2
- 3.7 Структуралык изомерия - 3
- 3.8 Химиялык радикалдар
- 3.9 Алкилдер
- 3.10 Алкандарды атоо - 1
- 3.11 Алкандарды атоо - 2
- 3.12 Алкандардын химиялык касиеттери
- 3.13 Күйүү реакциялары
- 3.14 Алмашуу реакциялары
- 3.15 Алкандарды синтездөө
- 3.16 Циклоалкандар
- 3.17 [химия чыныгы жашоодо] Нефть (петрол)
- 3.18 ПРАКТИКАЛЫК ТЕСТТЕР - 1. АЛКАНДАРДЫН АТАЛЫШЫ
- 3.19 ПРАКТИКАЛЫК ТЕСТТЕР - 2. Алкандардын реакциялары
- 3.20 ПРАКТИКАЛЫК ТЕСТТЕР - 3. Молекулалык формулалар
-
4. Алкендер - "ен" эмнени түшүндүрөт [1-жума]
- 4.1 Алкендер
- 4.2 Алкендерди атоо
- 4.3 Алкадиендер
- 4.4 Циклоалкендер
- 4.5 Алкендердин изомерлери - 1
- 4.6 Алкендердин изомерлери - 2
- 4.7 Алкендердин изомерлери - 3
- 4.8 Цис - транс изомеризм
- 4.9 Цис - транс изомеризм - 2
- 4.10 Алкендердин физикалык касиеттери
- 4.11 Алкендердин химиялык касиеттери
- 4.12 Күйүү реакциялары
- 4.13 Алкендер. Кошулуу реакциялары
- 4.14 Алкендерди алуу жолдору
- 4.15 Полимеризация жана полимерлер
- 4.16 Полимерлер. ПРАКТИКАЛЫК СУРООЛОР - 1
- 4.17 Полимерлер. ПРАКТИКАЛЫК СУРООЛОР - 2
- 4.18 ПРАКТИКАЛЫК ТЕСТТЕР - 1
- 4.19 ПРАКТИКАЛЫК ТЕСТТЕР - 2
-
5. Алкиндер - мындан кичине жокпу [1-жума]
- 5.1 Алкиндер
- 5.2 Алкиндерди атоо
- 5.3 Алкиндердин физикалык касиеттери
- 5.4 Сигма жана Пи байланыштар
- 5.5 Алкиндер. Химиялык касиеттери жана күйүү реакциялары
- 5.6 Алкиндер. Кошулуу реакциялары - 1
- 5.7 Алкиндер. Кошулуу реакциялары - 2
- 5.8 Алкиндер. Гидратация
- 5.9 Алкиндер. Алуу жолдору
- 5.10 ✏️✏️✏️ КИЧИ СЫНАК - 1
- 5.11 📝📝📝Чыгарылышы [Кичи сынак - 1]
- 5.12 ➕➕➕ Кошумча суроолор
- 6. Гибриддешүү [2-жума]
- 7. Ароматикалык бирикмелер - БЕНЗОЛ [2-жума]
- 8. Спирттер [2-жума]
- 9. Альдегиддер жана кетондор [2-жума]
-
10. Карбон кислоталары [3-4-жума]
- 10.1 КВИЗ-3 [10-кл 3-жума] Өзүңдү сынап көр 🚩
- 10.2 Карбон кислоталары. Киришүү
- 10.3 Классификациялары - 1
- 10.4 Классификациялары - 2
- 10.5 Химиялык касиеттери - 1
- 10.6 Химиялык касиеттери - 2
- 10.7 Химиялык касиеттери - 3
- 10.8 Химиялык касиеттери - 4
- 10.9 Химиялык касиеттери - 5
- 10.10 Гидрофилдик жана гидрофобдук бирикмелер
- 10.11 [химия чыныгы жашоодо] Самындын химиясы
- 11. Углеводдор - көмүр менен суубу [3-4-жума]
-
12. Азоттуу органикалык бирикмелер - аминдер, аминокислоталар [3-4-жума]
- 12.1 Аминдер
- 12.2 Аминдерди алуу жолдору - 1
- 12.3 Аминдерди алуу жолдору - 2
- 12.4 Аминокислоталар
- 12.5 a-аминокислоталар
- 12.6 Пептиддер жана белоктор
- 12.7 ТЕСТТЕР
- 12.8 ✏️✏️✏️ ЧОҢ СЫНАК
- 12.9 📝📝📝Чыгарылышы [Чоң сынак] (1-9)
- 12.10 📝📝📝Чыгарылышы [Чоң сынак] (10-18)
- 12.11 📝📝📝Чыгарылышы [Чоң сынак] (19-20)
- 13. Кошумча суроо-жооп [3-4-жума]
- 14. СЕРТИФИКАТ ҮЧҮН ЭКЗАМЕН